Protecció de dades

Consulta la nostra política de protecció de dades.

Segons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, PUNT DE SUPORT, S.L.U. informa que les dades personals facilitades de forma voluntària a aquesta web quedaran incorporades de forma confidencial a la base de dades de PUNT DE SUPORT, S.L.U. .

Així mateix en registrar-se el client presta el seu consentiment perquè Punt de Suport, S.L.U. utilitzi les seves dades personals amb la finalitat d’informar-lo sobre serveis o productes que poguessin ser del seu interès, respectant, en tot cas, la legislació Espanyola sobre protecció de dades. En el supòsit que PUNT DE SUPORT, S.L.U. tingui previst cedir les seves dades personals a tercers, obtindrà prèviament el seu consentiment informant-lo de la finalitat a què es destinaran les esmentades dades. Podrà exercir els seus drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a PUNT DE SUPORT, S.L.U. – Tramuntana, 85 – 17411 Vidreres (Girona) o mitjançant correu electrònic dirigint-se a: pds@pds.cat.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>