Política de Cookies

Consulta la política de cookies de la web de Punt de Suport.

¿Què són les cookies [galetes]?

Una cookie és un fitxer que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que contenen i de la forma en què utilitzi el teu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l’usuari.

¿Quin tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?

  • Cookies d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar anònimament el nombre d’usuaris i així realitzar el càlcul i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris de la nostra web. Per això s’analitza la navegació a la nostra web amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que oferim. Les cookies d’aquest tipus utilitzades a la nostra web s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador o equip, i no obtenen ni relacionen cap dada personal de l’usuari.
  • Cookies de sessió: Les cookies de sessió per una web existeixen a la memòria temporalment només mentre l’usuari està llegint i navegant la web. Es crea una cookie de sessió quan no s’estableix una data/temps d’expiració o l’interval de validació al moment de la creació de la mateixa. Els navegadors normalment esborren les cookies de sessió quan l’usuari tanca el programari.

Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al teu equip mitjançant la configuració de les opcions dels navegadors que utilitzis amb el teu ordinador o equip mòbil.

Si necessites més informació pots visitar la web allaboutcookies amb informació en castellà.

També pots visitar l’enllaç en català mitjançant Google Translator de la mateixa pàgina amb els passos per poder configurar tots els navegadors i protegir-te de les cookies: allaboutcookies en català

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>